All time favourites [1]

Hoi lieve bloglezers!

Vandaag een artikeltje over iets waar ik al een paar jaar dolgelukkig mee ben; namelijk mijn Instax Mini 7s. Ik had deze al voordat je ze overal kon kopen (was een enorme zoektocht op het internet), maar ik vind het leuk dat het weer zo “in” is geworden! Ik sleep hem vaak mee als ik iets leuks ga doen, en de fotootjes hang ik dan op mijn koelkast, of berg ik op in het speciale foto-album dat je erbij kunt kopen. Vandaag show ik mijn camera, en de assecoires die ik heb!

 

Ik bewaar mijn Instax mini 7S in een tasje, zo kan ik hem makkelijk bij me dragen. Er gaat dan een flap over de voorkant zodat hij goed beschermd is.

Het lensje wat je erbij ziet, kan je gebruiken om “selfies” mee te maken. Er zit een klein spiegeltje in waarmee je kunt zien wat er op de foto komt. Erg handig als je je camera niet toevertrouwd aan andere mensen. Een mislukte foto is natuurlijk erg jammer bij zo’n ding.

Het rode boekje is een fotoalbum speciaal voor polaroid foto’s. Ik neem deze wel eens mee om  mijn foto’s te laten zien, maar vind het vooral heel handig omdat de foto’s zo niet beschadigen. En daarnaast ziet het er natuurlijk gewoon heel schattig uit!

Op de laatste foto zie je wat stickers, en dit zijn randjes die je om je foto’s heen kunt plakken! In de header kun je een beetje zien hoe dat eruit ziet. Ik vind dat je daarmee je foto’s net iets specialer maakt. Ik heb deze een aantal jaar geleden gekocht op ebay, zal niet meer dan een paar euro gekost hebben.

Fotograferen is echt een van mijn hobbies! Naast deze fotografeer ik met mijn Sony alpha-58. Waar fotograferen jullie mee?

Liefs,

Elana

7 gedachtes over “All time favourites [1]

  1. dedotties zegt:

    Ik heb heel lang getwijfeld of ik zelf ook niet deze camera wou maar heb het uiteindelijk niet gedaan. Persoonlijk heb ik iets meer aan een camera waarvan je de foto’s achteraf op je computer kunt zetten. Onlangs heb ik de Panasonic Lumix gekocht wat een fijne compact Camera is. Voor de rest heb ik een een Canon Powershot waar ik de meeste foto’s voor mijn blog mee maak.

    Like

    • livelaan zegt:

      Snap ik!! Ik wist eerst ook niet wat ik met die foto’s aan moest haha. Zou graag ook nog eens een compacte camera willen, die Sony die ik heb is zo’n onding om overal mee naartoe te slepen..
      Mooi ding, die powershot!

      Like

Plaats een reactie