Fotografie; Landschappen

Hoi allemaal! Ik ben echt een enorme foto-liefhebber. Kan met foto’s altijd weer helemaal wegdromen naar het moment van maken. Met mijn Sony alpha reis ik heel wat plekken af om de mooiste dingen vast te leggen. Ik vind het leuk om mensen en dieren te fotograferen, maar landschappen is denk ik wel mijn favoriet. Vandaag deel ik met jullie mijn mooiste zonsondergangen, blauwe wateren en stralende luchten. Enjoy!

Linksboven en rechts zijn foto’s van het strand van Byron Bay (NSW Australië). Je kunt de foto’s aanklikken om ze beter te bekijken. Linksboven is eigenlijk een “normale” strandfoto, maar op de een of andere manier vind ik m heel goed gelukt. Geen mensen, zonnetje hoog aan de hemel, bandensporen, echt zo’n vakantiefoto. Rechts vind ik echt een paradijselijke foto. Linksonder is een foto vanuit een piepklein vliegtuigje op Fraser Island (Australië). Vind het heel cool dat je de schaduw van het vliegtuigje op het zand kan zien. Bizar mooi eiland is dat!

Beide zijn foto’s van Fraser Island (Australië). Geen filter, niks. Het water is daar oprecht zo blauw. Mocht je ooit de kans hebben Lake Mckenzie (links) te bezoeken, doe het. Het is zo de moeite waard!!

Laatste twee uit Australië! De eerste is gemaakt op de Ranch waar ik werkte in Bingara, en de tweede op een Ranch waar ik twee dagen was in Myella. Prachtig, die zonsondergangen in combinatie met zo’n boom. Vind dat een heel sereen beeld geven.

Deze foto’s zijn gemaakt in Zadar, Kroatië. De zonsondergangen waren daar echt prachtig, ik denk dat ik zonder te overdrijven wel 100 foto’s van alleen maar zonsondergangen heb gemaakt. De onderste twee zijn gemaakt in National Park Plitvička jezera. Weer prachtig water. We hebben daar een wandeling van 10km gemaakt langs een aantal watervallen (zie onderstaande) en onderweg hadden we uitzicht op deze wateren.

Watervallen vind ik an sich al prachtig, en vooral het geluid vind ik fantastisch, als het even kon had ik er eentje naast mijn bed laten bouwen. Knap eigenlijk, dat de natuur zoiets als dit heeft laten ontstaan.

En we sluiten af met twee foto’s uit Nederland! Ook hier heb je prachtige duinen en mooie zonsondergangen, dus heel ver hoef je ook niet voor mooie foto’s!

Wat fotograferen jullie het liefst?

Liefs,

Elana

 

ps. Ik heb alle foto’s zelf gemaakt, en ga er vanuit dat men daar respectvol mee omgaat.
Advertenties

6 gedachtes over “Fotografie; Landschappen

  1. Estrella zegt:

    Gave foto’s! Zelf fotografeer ik ook het liefst landschappen en straatbeelden, dus ik geniet enorm van deze foto’s. Vooral die van de zonsondergang boven de zee en de watervallen vind ik erg mooi!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s