Coming up; Thailand!

Vandaag een artikeltje met foto’s die ik niet zelf gemaakt heb, maar wel zelf hoop te maken binnenkort, ik ga namelijk komende december reizen door Thailand! Omdat ik hoop via deze weg wellicht nog wat tips te ontvangen, maar ook om voor mezelf nog een mooi lijstje te hebben van wat ik allemaal ga zien en doen, deel ik vandaag de plekken die ik zal bezoeken.

Ik heb de hele maand december vrij genomen na drie maanden (heel) hard werken voor mijn master. In januari zal ik starten met 9 maanden stage en ik weet van mezelf dat ik daarvoor echt nog even bij moet komen dus vandaar dat ik nog iets leuks in het vooruitzicht heb gepland. Ik zal niet alleen gaan, mijn zusje (19) gaat mij vergezellen in dit avontuur!

First stop; Bangkok

Zoals voor velen die naar Thailand reizen is Bangkok de eerste plaats van bestemming. Hier willen we graag naar de floating markets kijken, en natuurlijk de tempel bezoeken. Ook lijkt het ons supergaaf om in een skybar te eten in de avond! We blijven hier niet zo lang, omdat we een duikcursus willen doen. We zullen per trein en boot in de nacht naar Koh Tao gaan.

Next; Koh Tao

Hier ging ik eigenlijk voor, het duikeiland! We hebben hier vier dagen cursus in de ochtend en 1 dag “vrij”. We slapen in een huisje aan het strand, kan echt niet wachten om hier heerlijk tot rust te komen! Scootertje huren, eten in het water en lekker het eiland ontdekken, echt mijn ultieme relaxmoment!

And on; Chiang Mai!

Deze stad lijkt me zo prachtig! Hier willen we onder andere gaan ziplinen, een resort voor mishandelde olifanten bezoeken en de tempels bij zonsopgang bekijken! Als iemand hier nog tips voor heeft, graag! 😀

En om af te sluiten; Koh Phi Phi

Van alle eilanden staat deze bekend als het “mooiste” dus hier willen we vooral nog een paar dagen gaan genieten van al het moois wat het ons te bieden heeft. Misschien een keertje naar een full moon party en uiteraard genieten van de zonsondergang.

Dit is het dan! We hebben lang nagedacht welke plekken we in de relatief korte tijd willen bezoeken, en dit is het geworden omdat deze vier plekken ons gewoon het meest aanspraken. We willen ook genieten, en niet alleen maar bezig zijn met zoveel mogelijk zien. Ik heb anderhalf jaar geleden in Australie gereisd en daar onwijs van genoten, en Thailand stond zeker bovenaan mijn lijst mede door deze plekken.

Zijn jullie wel eens in Thailand geweest? Ik hoor graag je tips! En waar zou jij nog eens heen willen op vakantie?

Liefs,

Elana

Alle foto’s die ik heb gebruikt zijn van weheartit.

9 gedachtes over “Coming up; Thailand!

  1. Peachy Stories zegt:

    Top! Ik ben nog nooit naar Thailand geweest, maar deze foto’s zijn prachtig! Ik krijg direct zijn om mijn koffer te pakken! Ik wens je heel veel plezier, echt leuk om na zo’n lange tijd eens echt te kunnen ontspannen!

    -xo Sara

    Like

  2. naomiinwonderland zegt:

    Super leuke vooruitzichten! Ik ben er nog nooit geweest maar ik ben wel een heel grote fan van de Thaise keuken haha, dus beetje jaloers 😉 verder misschien eens een kijkje nemen op de blog van een vriendin van mij, magnificentescape.com, ik weet niet zeker of ze al veel artikels over Thailand heeft geschreven maar zij is er wel al geweest en kan je zeker helpen!

    Like

Plaats een reactie